Με την Παρτιζάν απόψε ο … αδιάφορος Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Με την Παρτιζάν απόψε ο … αδιάφορος Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δοκιμάζει πράγματα ενόψει των playoffs της Basket League ο Σερέλης…

Χωρίς τους Πάρις Λι και Ματ Τόμας, βρίσκεται στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν (14/04, 21:30, Novasports Prime) στην 34η και τελευταία αγωνιστική της EuroLeague. Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως δεν θέλει να δει τους παίκτες του αδιάφορους, επειδή δεν υπάρχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο για το εν λόγω ματς, ενώ σημείωσε πως προσπαθεί να δοκιμάζει πράγματα ενόψει των playoffs της Basket League.

"Είναι μία πολύ κακή σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η ομάδα να είναι αδιάφορη, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι η τελευταία αγωνιστική της EuroLeague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Ειδικά στο Βελιγράδι και σε αυτό το παιχνίδι που το χρειάζεται η Παρτιζάν. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας βοηθήσει στα playoffs της Basket League. Έχουμε δουλέψει αυτές τις τρεις μέρες και μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι. Έχουμε δουλέψει πράγματα, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για να τα ακολουθήσουμε και στο μέλλον".

Για τους σχηματισμούς που σκέφτεται να εφαρμόσει: "Σίγουρα έτσι είναι, προσπαθούμε να δούμε τους σχηματισμούς που θα παίξουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ό,τι και αν συμβαίνει είτε είναι καλό είτε κακό, τα άσχημα πρέπει να αποφεύγονται και να επαναλάβουμε μόνο τα καλά".

Σχετικά με τη συνέχεια και playoffs της Basket League: "Σίγουρα συμβαίνει αυτό, είναι ένας λόγος αυτός. Τις τελευταίες 40 μέρες είχαμε 15 παιχνίδια και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κάνει καθόλου προπόνηση. Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι έχουμε αρχίσει να βλέπουμε πράγματα σε επίθεση και άμυνα. Περιμένουμε μετά το παιχνίδι και με την Παρτίζαν να βγάλουμε πράγματα στο παρκέ για να είμαστε έτοιμοι στα playoffs".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News