Mε την Μπασκόνια για τη νίκη απόψε ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Mε την Μπασκόνια για τη νίκη απόψε ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώ ετοιμάζεται για τα επερχόμενα playoffs σε EuroLeague και Basket League....

Την ώρα που ο Ολυμπιακός ανανεώνει τον έναν παίκτη μετά τον άλλο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας φροντίζει ώστε η ομάδα του να είναι έτοιμη τόσο για το σημερινό παιχνίδι (21:00) της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Μπασκόνια όσο και τα επερχόμενα playoffs σε EuroLeague και Basket League.

Οι Πειραιώτες με νίκη δεν θα νοιάζονται για το αποτέλεσμα του αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ζητήσει από τον κόσμο να υποστηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του και όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες, έχουν πλέον μείνει 1800 εισιτήρια τα οποία αναμένεται να πωληθούν μέχρι το τζάμπολ ώστε να υπάρξει ακόμη ένα sold-out στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην τρέχουσα περίοδο.

«Αυτή τη στιγμή η Μπασκόνια είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στα τελευταία 5-6 παιχνίδια σκοράρουν 101 πόντους σε EuroLeague. Στην ACB είναι πρώτοι, μην το ξεχνάμε, πάνω από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και δεν νομίζω πως κανείς πιστεύει ότι είναι ένα εύκολο ματς. Είναι μια ομάδα που έχει κάποιους πρωτοεμφανιζόμενους παίκτες στη διοργάνωση, που έχουν μεγάλη επιρροή», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News