Euroleague

Με Ερυθρό Αστέρα ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ

Οι "πράσινοι" δεν πρόκειται να παρουσιαστούν ποτέ αδιάφοροι, ξεκαθαρίζει ο Σερέλης...


Τον Ερυθρό Αστέρα αντιμετωπίζει απόψε (21:00 novasports prime) ο Παναθηναϊκός με τον Χρήστο Σερέλη να ξεκαθαρίζει στις δηλώσεις του ότι οι "πράσινοι" δεν πρόκειται να παρουσιαστούν ποτέ αδιάφοροι λόγω της βαθμολογικής τους θέσης, αφού πάντα θα έχουν κίνητρο για την νίκη. "Αυτό που περιμένουμε να δούμε στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα είναι μεγαλύτερη προσήλωση στο αμυντικό μας πλάνο για 40 λεπτά, αν είναι δυνατόν. Παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος θα μας βοηθήσει και πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις, να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τον συμπαίκτη μας και ο ένας να καλύπτει το λάθος του άλλου".

Για το αν υπάρχεi έλλειψη κινήτρου λόγω της θέσης της ομάδας στην βαθμολογία και πώς το αντιμετωπίζει: "Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε κατοχή, θα έλεγα, προσπαθούμε να περάσουμε στους παίκτες ότι δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι. Δεν μπορούμε να μην έχουμε στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Ο Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί της Εφές και οι δύο ομάδες θα είμαστε κουρασμένες. Έχουν στόχο την πρόκριση στα playoffs, αλλά και εμείς μη νομίζετε ότι θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι. Βασικός στόχος όλων μας είναι να παρουσιάσουμε μια σκληράδα και να παλεύουμε πάντα για τη νίκη".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια