Στο Μονακό απόψε ο Παναθηναϊκός για την Euroleague

Μπάσκετ
Στο Μονακό απόψε ο Παναθηναϊκός για την Euroleague

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με προβλήματα οι «πράσινοι» στον εκτός έδρας αγώνα…

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Μονακό χωρίς τους Γουόλτερς, Αγραβάνη και Γκουντάιτις για τον αποψινό αγώνα με τους Μονεγάσκους (22:00, Novasports Prime ) με τον Χρήστο Σερέλη να στέκεται στο βάθος της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς και να μην εστιάζει απλώς στους Μάικ Τζέιμς και Ελί Οκομπό.

Αναλυτικά ο τεχνικός των "πράσινων" δήλωσε:

Για την διαβολοβδομάδα και το προφίλ της Μονακό: "Είναι μια εβδομάδα ιδιαίτερα απαιτητική αυτή που διανύουμε καθώς έχουμε να δώσουμε τρία παιχνίδια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Γενικότερα έχουμε εννιά ματς σε 25 ημέρες και πρέπει να ανταποκριθούμε. Η Μονακό είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, πολύ αθλητική, πολύ ταλαντούχα και ιδιαίτερα σκληρή στην άμυνα. Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε τόσο την κούραση όσο και τους τραυματισμούς για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι".

Γα τα κλειδιά του αγώνα και τους Τζέιμς, Οκομπό: "Ξεκάθαρα θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί στην άμυνα, να ματσάρουμε την ενέργεια που βγάζουν ως ομάδα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, καθώς η Μονακό διαθέτει αρκετούς παίκτες που πηγαίνουν στο επιθετικό ριμπάουντ.

Επίσης, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και η άμυνα στους εξαιρετικούς παίκτες που έχουν σε iso καταστάσεις. Δεν είναι μόνο ο Τζέιμς και ο Οκομπό. Πρέπει γενικότερα να παίξουμε πολύ καλή άμυνα απέναντι σε όλους τους παίκτες της Μονακό και το βασικότερο να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ σε κάθε χαμένη τους επίθεση".

Πηγή sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News