Κόντρα στην Μπαρτσελόνα απόψε ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Κόντρα στην Μπαρτσελόνα απόψε ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολο παιχνίδι απόψε για τους ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ...

Για τον Ολυμπιακό η παρένθεση της ήττας στο Μιλάνο έκλεισε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του, ενόψει του μεγάλου αποψινού (21:00, Novasports Prime) αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε στις υψηλές απαιτήσεις της αναμέτρησης, στον παράγοντα “κούραση”, αλλά και στο πως οι παίκτες του θα πρέπει δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους μπροστά στο κοινό τους, που έχει ήδη εξαντλήσει τα εισιτήρια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Το πρόγραμμά μας είναι ιδιαίτερα βαρύ το τελευταίο καιρό. Παίξαμε μέσα σε σαράντα ώρες δύο παιχνίδια, συν το ταξίδι που ήμασταν όλο το βράδυ άυπνοι. Αυτό μοιραία επιφέρει κόπωση, όμως, δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε. Αυτό είναι το πρόγραμμά μας, όπως όλων των ομάδων της Ευρωλίφκας. Απλώς σε σχέση με την αυριανή μας αντίπαλο, εκείνοι είχαν μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω. Επίσης, στο παιχνίδι του Σαββάτου ξεκούρασαν τους δύο καλύτερους παίκτες τους. Χίγκινς και Μίροτις ήταν έξω. Βέβαια, έχασαν το ματς. Εμείς δεν παίξαμε καλά στο Μιλάνο, πιεστήκαμε και χθες.

Δείξαμε κόπωση και πνευματική και σωματική και ψυχική. Πρέπει αμέσως να διαφοροποιήσουμε την προσέγγισή μας για ένα απαιτητικό παιχνίδι αύριο, απέναντι σε μια ομάδα που όλοι ξέρετε πόσο καλή είναι. Είναι σε καλή κατάσταση, έχει κάνει πέντε συνεχόμενες νίκες, παίζει πολύ καλύτερα. Η επιστροφή του Μίροτιτς έχει ανεβάσει το ταβάνι τους, ενώ και ο Χίγκινς παίζει πάρα πολύ καλά. Γενικά είναι μια ομάδα με πολύ καλή εκτέλεση και αμυντικά και επιθετικά.

Για εμάς θα είναι σίγουρα δύσκολο και απαιτητικό ματς. Ο παράγοντας κούραση πρέπει γρήγορα να βγει από το μυαλό μας και εγώ και οι παίκτες. Τώρα παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδό, μπροστά στον κόσμο μας και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News