Κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο απόψε ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο απόψε ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ντεμπούτο του Χρήστου Σερέλη στον πάγκο των πρασίνων…

Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στο Mediolanum Forum θα κάνει απόψε (21:30, Novasports Prime) ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος χαρακτήρισε προσωπική δικαίωση την πρόσληψή του από το τριφύλλι, ενώ τόνισε πως θέλει να δει αντίδραση από τους νέους του παίκτες.

Αναλυτικά ο νέος τεχνικός των πρασίνων ανέφερε: "Για έναν άνθρωπο που ασχολείται τόσα χρόνια με το μπάσκετ και έχοντας φτάσει από πολύ χαμηλά σε αυτό το επίπεδο με το Λαύριο θα έλεγα ότι μια δικαίωση, τόσο προσωπική, όσο και της ομάδας και της δουλειάς που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Για να είμαι αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, τέτοια εποχή, πάει να πει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά δουλεύουμε για να πάνε τα πράγματα καλύτερα για την ομάδα.

Αυτό που πιστεύω και το έχω πει ήδη στους παίκτες, είναι ότι αύριο (23/02), επειδή έχουμε κάνει μία προπόνηση μόνο, είναι ότι πρέπει να βγάλουν μια αντίδραση, να δείξουν ότι έχουμε γυρίσει σελίδα και ότι βλέπουμε μπροστά γιατί μένουν άλλοι τέσσερις μήνες, σχεδόν η μισή σεζόν και πρέπει να είμαστε καθόλα έτοιμοι.

Τακτικά δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα με μία προπόνηση. Το καλό στην EuroLeague ότι ευτυχώς όλες οι ομάδες είναι γνωστές, όλοι οι παίκτες είναι γνωστοί και πάνω κάτω οι παίκτες γνωρίζουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Από εκεί και πέρα το πνευματικό είναι το πιο βασικό κομμάτι για την ομάδα μας, το πώς θα παρουσιαστεί. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, να είμαστε μέσα στις φάσεις, να διεκδικούμε κάθε φάση και σιγά σιγά να έχουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα".

Με τη σειρά του ο Νέιτ Γουόλτερς ανέφερε: "Θα δούμε τι θα γίνει. Ελπίζω ότι θα βγάλουμε ενέργεια. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, δυσκοευόμαστε στην EuroLeague και είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Πρέπει να ανταποκριθούμε τώρα, να κάνουμε μια νέα αρχή και να παίξουμε σκληρά. Πρέπει να προχωρήσουμε (από την ήττα του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό).

Το Μιλάνο είναι καλή ομάδα, παίζουν καλύτερα τον τελευταίο καιρό. Σίγουρα θα έχουν έξτρα κίνητρο στην έδρα τους. Έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες δυσκολίες με εμάς φέτος και θέλουν κι αυτοί να ανατρέψουν την κατάσταση, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Έχουμε αρκετούς τραυματίες, όπως και η Αρμάνι, που έχει αρκετούς παίκτες εκτός. Πρέπει να παίξουμε ενωμένοι, να παίξουμε δυνατά, να αποκτήσουμε μομέντουμ και να κλείσουμε καλά τη σεζόν".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News