Euroleague: Νέα κρούσματα στον Ολυμπιακό, αναβολή με ΤΣΣΚΑ

Μπάσκετ
Euroleague: Νέα κρούσματα στον Ολυμπιακό, αναβολή με ΤΣΣΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά παίκτες νοκ-άουτ λόγω COVID-19, στον αέρα και το ματς με Ζαλγκίρις

O κορωνοϊός «χτύπησε» για τα καλά την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς ανακοινώθηκαν άλλα τρία κρούσματα και συνολικά έχουν τεθεί νοκ άουτ επτά παίκτες ελέω covid-19.

Ως εκ τούτου το αυριανό παιχνίδι της Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναβλήθηκε, καθώς είναι off λόγω τραυματισμού και αμυγδαλίτιδας και ο Έισι, με συνέπεια να μην υπάρχουν οι οκτώ διαθέσιμοι παίκτες που πρέπει να έχει κάθε ομάδα για να γίνει ένα παιχνίδι της διοργάνωσης.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σήμερα (28/12) βρέθηκαν άλλα τρία μέλη της ομάδας θετικά στον Covid 19. Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται μέχρι στιγμής στα οκτώ κρούσματα (επτά παίκτες και ένα μέλος του σταφ).

Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέους έλεγχους», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Μένει να φανεί αν θα αναβληθεί και η εκτός έδρας αναμέτρηση της 7ης Ιανουαρίου με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, κάτι που μοιάζει πολύ πιθανό με βάση την έξαρση των κρουσμάτων στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News