Ψάχνει την αντίστροφή πορεία ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Ψάχνει την αντίστροφή πορεία ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κόντρα στην Βιλερμπάν απόψε χωρίς τον Παπαπέτρου…

Φρένο στην κατηφόρα που έχει πάρει στην Ευρωλίγκα θέλει να βάλει ο Παναθηναϊκός, που απόψε (21:00, Novasports 2) φιλοξενεί την Βιλερμπάν για την 19η αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» μετρούν τρεις σερί ήττες, που τους έχουν ρίξει στην προτελευταία θέση ισόβαθμους με την αποψινή τους αντίπαλο (5-12). Το υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου, λόγω μιας ενόχλησης στο γόνατο. Η απώλεια του δεύτερου σκόρερ, ριμπάουντερ και τρίτου σε αξιολόγηση παίκτη της ομάδας είναι σημαντική και θα πρέπει να καλυφθεί εκ των έσω για το «τριφύλλι», που περιμένει την Πέμπτη στην Αθήνα τον Όντεντ Κάτας. Ο Ισραηλινός θα καθίσει απόψε για τελευταία φορά στον πάγκο της Χάποελ Ιερουσαλήμ, απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ, και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη.

Η Βιλερμπάν, που είχε συντρίψει τους πράσινους με +24 στον πρώτο γύρο (1η Δεκεμβρίου) έχοντας 17/24 τρίποντα, προέρχεται επίσης από τρεις σερί ήττες. Ο Τι Τζέι Πάρκερ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αμίν Νουά και Γουίλιαμ Χάουαρντ, αλλά έχει επιστρέψει εδώ και λίγες μέρες στη δράση μετά από απουσία δύο εβδμάδων ο Μουσταφά Φαλ.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μόλις τρεις φορές στο παρελθόν, με την έδρα να «μιλά» σε όλους. Η Βιλερμπάν είχε επικρατήσει πέρσι (79-78) και φέτος (97-73) στο «Αστρομπάλ», ενώ ο Παναθηναϊκός είχε επιβληθεί (100-88) στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητές θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Τζόρντι Αλιάγκα (Ισπανία) και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία).

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News