Euroleague: Μπήκε νωθρά και το πλήρωσε ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Euroleague: Μπήκε νωθρά και το πλήρωσε ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 85-96 από τη Βαλένθια

Μετά από δύο μεγάλες εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Ερυθρό Αστέρα, απόψε ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην ανώτερη Βαλένθια και γνώρισε την ήττα στο ΣΕΦ με 85-96. Αυτή ήταν η 6η ήττα σε 13 αγωνιστικές, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται πλέον στο 7-6 στην κατάταξη της Euroleague.

Το παιχνίδι μάλιστα πήρε από πολύ νωρίς ροή υπέρ των Ισπανών με τον Ολυμπιακό να μπαίνει νωθρά, βρίσκοντάς απέναντί του μια εντυπωσιακή Βαλένθια, που έπαιξε υπέροχο μπάσκετ!

Η απουσία του Κώστα Παπανικολάου σε ό,τι αφορά στην αμυντική ισορροπία του Ολυμπιακού, ήταν πολύ σημαντική. Λύσεις δεν μπόρεσαν να βρεθούν και είναι χαρακτηριστικό ότι δέχθηκε 25 πόντους στην πρώτη περίοδο και 27 στην δεύτερη, σύνολο 52 στο ημίχρονο.

Ο Σλούκας κουβάλησε σχεδόν όλο το βάρος, έχοντας 18 πόντους και 7 ασίστ, με τον ΜακΚίσικ να είχε 16π. Από 14π. είχαν οι Βεζένκοβ και Ζαν-Σαρλ για τους Πειραιώτες, οι οποίοι την Παρασκευή (18/12) υποδέχονται τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την άλλη, οι «νυχτερίδες» ανέβηκαν στο 9-5. Ολοκλήρωσαν το ματς με 10/21 τρίποντα, με τον Ντούμπλιεβιτς να ήταν κορυφαίος με 20π. και 9 ριμπάουντ, ενώ 16π. είχε ο Γουίλιαμς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News