Για την υπέρβαση απέναντι στη Ρεάλ ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Για την υπέρβαση απέναντι στη Ρεάλ ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολη αποστολή έχουν απόψε οι παίκτες του Βόβορα…

Μετά την ήττα-πισωγύρισμα από την Ζαλγκίρις, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την πανίσχυρη Ρεάλ (21:00, Novasports 1) για την 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» πέταξαν στα σκουπίδια το θρίαμβό τους στο Μιλάνο με την ήττα της Παρασκευής και σε αυτή τη διαβολοβδομάδα, που ολοκληρώνεται την Πέμπτη με νέο ματς στο ΟΑΚΑ απέναντι στη φορμαρισμένη Άλμπα, αναζητούν τουλάχιστον μια νίκη.

Ο Γιώργος Βόβορας είχε πολλά παράπονα από την άμυνα της ομάδας του στο ματς με την Ζαλγκίρις και διέκρινε βελτίωση στο παιχνίδι πρωταθλήματος με το Περιστέρι, αλλά περιμένει περισσότερη συνέπεια. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Παναθηναϊκό, που θα χρειαστεί να βελτιώσει και το ποσοστό του στα τρίποντα μετά το αποκαρδιωτικό 8/28 του τελευταίου αγώνα.

Η Ρεάλ ήρθε στην Αθήνα για να παίξει με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και είναι αήττητη στη Liga Endesa (14/14) έχοντας κερδίσει τα επτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, με εξαίρεση αυτό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (74-73). Ο Πάμπλο Λάσο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς και οι Ρούντι Φερνάντεθ και Άντονι Ράντολφ που προφυλάχθηκαν στο ματς με τη Μάλαγα αναμένεται να είναι διαθέσιμοι.

Διαιτητές θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία).

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News