Βραδιά Euroleague για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Μπάσκετ
Βραδιά Euroleague για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Μόσχα με ΤΣΣΚΑ οι «ερυθρόλευκοι», στο Μιλάνο με Αρμάνι οι «πράσινοι»

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Ευρωλίγκα σήμερα με εκτός έδρας αναμετρήσεις για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που δοκιμάζονται σε Ρωσία και Ιταλία αντίστοιχα.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 19:00 (Novasports1) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 12η αγωνιστική χωρίς τον Άαρον Χάρισον που κρίθηκε ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Αντίθετα, κανονικά υπολογίζονται οι τέσσερις παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Πρόκειται για τους:  Έλις, Βεζένκοφ, Χαραλαμπόπουλος και Ζαν Σαρλ. 

«Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα που επιτίθεται πολύ στα miss match των αντιπάλων, προσπαθεί να σημαδέψει το παιχνίδι και έχει παίκτες που είναι πολύ καλοί στο ένας εναντίον ενός, και με πλάτη και με πρόσωπο στο καλάθι. Οπότε χρειάζεται καλή προσωπική άμυνα, έλεγχο των ριμπάουντ και από κει πέρα στην επίθεση πρέπει να παίξουμε με ρυθμό, ένταση και ταχύτητα», είπε για το παιχνίδι ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη βρίσκεται στο Μιλάνο για το αποψινό (21:45-Novasports1) παιχνίδι με την Αρμάνι, έχοντας αφήσει πίσω του την βαριά ήττα από την Βιλερμπάν. "Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικό επιθετικό ταλέντο. Θα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι, όπου κάναμε πολύ κακή εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο" είπε ο Γιώργος Βόβορας και πρόσθεσε πως: "Είναι μια ομάδα που διαθέτει από τους καλύτερους παίκτες στο pick-and-roll στη φετινή EuroLeague με πολύ καλό passing game. Σίγουρα, θα είναι πολύ σημαντική η αντιμετώπισή μας στο pick-and-roll και στην προσωπική άμυνα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News