default-image

Βάζει λουκέτο η Euroleague, αναβολή όλων των αγώνων!

Μπάσκετ
Βάζει λουκέτο η Euroleague, αναβολή όλων των αγώνων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβολή στο Μακάμπι-Μπασκόνια, αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις για τα υπόλοιπα ματς

Το ματς της Μακάμπι με την Μπασκόνια αναβλήθηκε και όλοι περιμένουν την τελική ανακοίνωση από την πλευρά της Euroleague για τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Μετά την ανακοίνωση της Euroleague, το ματς της Μακάμπι με την Μπασκόνια αναβλήθηκε και πλέον όλοι περιμένουν την τελική απόφαση για όλες τις αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής, αλλά και για τα παιχνίδια των επόμενων εβδομάδων.

Αυτή αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες, αφού οι περισσότερες ομάδες της διοργάνωσης έχουν ήδη προετοιμαστεί για... ρεπό διαρκείας, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στην Ευρώπη.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός ενημερώθηκε να μην μπει στο αεροπλάνο για Τουρκία, αφού το ματς με την Φενέρ οδεύει προς αναβολή.

Νωρίτερα, την διακοπή των αγώνων της Euroleague και του Eurocup για λόγους ασφαλείας ζήτησε με επιστολή της η Ένωση παικτών της διοργάνωσης. Η ELPA ζήτησε από τη διοργανώτρια αρχή να ανασταλεί η αγωνιστική δράση, προκειμένου να μην τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των μελών των ομάδων από τα συνεχόμενα ταξίδια, εν μέσω έξαρσης του κορωνοϊού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News