Euroleague: Για τη νίκη στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Euroleague: Για τη νίκη στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ξεπέρασε τον ελαφρύ τραυματισμό του…

Έχοντας κάνει το 3/3 στο ΟΑΚΑ τις προηγούμενες αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός πατά γερά στα playoffs της Ευρωλίγκας αλλά δεν του φτάνει αυτό. Απόψε (22:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) αντιμετωπίζει στην «Φοντέτα» τη Βαλένθια και με νίκη θα πιάσει στην πέμπτη θέση την Μακάμπι ξεφεύγοντας παράλληλα από τους διώκτες του!

Ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς και ο Γιώργος Παπαγιάννης ξεπέρασε τον ελαφρύ τραυματισμό του, αλλά επέλεξε να αφήσει στην Αθήνα τον Νίκο Παππά. Ο Αμερικανός τεχνικός σε χθεσινές δηλώσεις του έβαλε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη μιλώντας για τετράδα.

Η Βαλένθια (10-11) που μετά τις πέντε σερί ήττες της στο ξεκίνημα της σεζόν κάνει εξαιρετική πορεία θέλει τη νίκη που θα την κρατήσει γερά μέσα στο κόλπο της οκτάδας. Ο Ζάουμε Πονσαρνάου έχει δύο απουσίες, τον Τζόρνταν Λόιντ που είναι ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον αναπληρωματικό ψηλό Μάικ Τόμπι.

Ο Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), ο Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και ο Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News