Euroleague: «Τελικός» για Ολυμπιακό με Φενέρμπαχτσε

Μπάσκετ
Euroleague: «Τελικός» για Ολυμπιακό με Φενέρμπαχτσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος των «ερυθρόλευκων» η νίκη που θα τους δώσει ελπίδα για τα playoffs

Καθοριστικό παιχνίδι δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, φιλοξενώντας την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ (21:00, Novasports) με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει ελπίδα για τα playoffs.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε περίπου κοινή μοίρα και ίσως να μην είναι υπερβολή πως όποιος χάσει… χάνεται. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο 6-10, αλλά το πρόγραμμά τους για τον προσεχή ενάμιση μήνα είναι αρκετά βατό, με παιχνίδια όμως που πρέπει να τα πάρουν για να έχουν ελπίδες να «τρυπώσουν» στην οκτάδα. Ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα για την Φενέρμπαχτσε, που βρίσκεται στο 5-11 και προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα πιθανότατα δεν θα έχει ούτε στην δωδεκάδα τον Αντώνη Κόνιαρη, που εδώ και μέρες είναι κλινήρης με μια φλεγμονή στο κάτω χείλος. Έτσι θα έχει στην διάθεσή του έντεκα παίκτες, αφού αποτελεί παρελθόν και ο Κέβιν Πάντερ. Το παρήγορο είναι πως διαθέσιμοι θα είναι όλοι όσοι αντιμετώπισαν προβλήματα τις προηγούμενες μέρες, δηλαδή οι Μιλουτίνοφ, Πολ, Πρίντεζης και Σπανούλης. Για τον τελευταίο υπάρχει το έξτρα κίνητρο να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, καθώς απέχει μόλις δέκα πόντους (4.143) από το να ξεπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο (4.152).

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 2/1

Ερυθρός Αστέρας-Μπάγερν Μονάχου 20:00

Ζαλγκίρις Κάουνας-Μακάμπι Τελ Αβίβ 20:00

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 21:00

Μπασκόνια-Μπαρτσελόνα 22:00

Παρασκευή 3/1

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός 19:00

Αναντολού Εφές-Χίμκι 19:30

Βιλερμπάν-Ρεάλ Μαδρίτης 21:45

Αρμάνι Μιλάνο-Ζενίτ 21:45

Βαλένθια-Άλμπα Βερολίνου 22:00

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News