Με την αήττητη στο Τελ Αβίβ Μακάμπι απόψε ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Με την αήττητη στο Τελ Αβίβ Μακάμπι απόψε ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητούν το διπλό που θα τους εκτοξεύσει οι πράσινοι…

Μετά τη νίκη-χρυσάφι επί της Φενέρμπαχτσε στο άδειο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός χωρίς ανάσα αντιμετωπίζει απόψε (21:05, Novasports, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν άγχος, αφού το ματς δεν συγκαταλέγεται στα… must win, ωστόσο είναι έτοιμοι για την πρόκληση και σίγουρα δεν θα είναι αδιάφοροι. Στόχος τους είναι να διεκδικήσουν μια νίκη, που αν έρθει θα τους κάνει να νιώσουν ακόμη πιο άνετα εντός οκτάδας και θα τους επιτρέψει ακόμη και να σκέφτονται την τετράδα. Άλλωστε τις δύο ομάδες χωρίζει μόνο μια νίκη, καθώς η Μακάμπι βρίσκεται στο 10-4 και ο Παναθηναϊκός στο 9-5.

O Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πέραν της ασθένειας του Νίκου Παππά που εμεινε στην Αθήνα με τον Ράιον Μπράουν να τον αντικαθιστά ξανά στην δωδεκάδα. Αντίθετα, για την αήττητη στην έδρα της ομάδα του λαού, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στους Τζον Ντι Μπαρτολομέο και Νέιτ Γουόλτερς, αλλά ούτε στους Ταρίκ Μπλακ και Όμρι Κάσπι, ενώ ο νεοαποκτηθείς Άαρον Τζάκσον δεν έχει ακόμη ενσωματωθεί.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία) και Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία).

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News