Με στόχο να ισοφαρίσει τη σειρά κόντρα στη Ρεάλ ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Με στόχο να ισοφαρίσει τη σειρά κόντρα στη Ρεάλ ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε το 2ο παιχνίδι της σειράς για τα play offs της Euroleague ...

O Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω του την ήττα της Τετάρτης στη Μαδρίτη από την Ρεάλ και καλείται απόψε (22:15) στην ίδια έδρα να ισοφαρίσει τη σειρά των παιχνιδιών.

«Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά έτσι είναι τα πλέι οφ. Πρέπει να πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι που μπορούμε να το κερδίσουμε. Όταν χάνεις παιχνίδια όπως της Τετάρτης υπάρχει απογοήτευση, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε», τόνισε ο Ρικ Πιτίνο και συνέχισε: «Κάποιες φορές υπάρχει υπερβολή και σκέφτεσαι πολλά. Τώρα όμως είμαστε στα πλέι οφ. Το δεύτερο παιχνίδι είναι πάντα πιο δύσκολο. Καταλαβαίνουν ότι μετά η σειρά πάει στην Ελλάδα. Θα δούμε μια δύσκολη ομάδα. Καταλαβαίνουμε ότι έχουν προβάδισμα σε μια σειρά 5 αγώνων. Υπάρχει υψηλό κίνητρο σε τέτοιες σειρές.

Τα πλέι οφ είναι πάντα ξεχωριστά. Οι παίκτες είναι ενθουσιασμένοι, όπως και ο κόσμος. Μετά υπάρχει το Final Four και μου αρέσει πολύ αυτό. Υπάρχει μια μικρή αναστάτωση, κάποιος μου είπε ότι πιθανότατα το Final Four θα γίνει στην Αθήνα ή στη Λυών».

Ο τεχνικός της Ρεάλ από την άλλη, ο Πάμπλο Λάσο επεσήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί για να κάνει το 2-0. «Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι όπου πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι, αλλά βλέπω ότι είναι όλοι καλά. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη αυτή, ήταν ένα πολύ σκληρό και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός δεν σταμάτησε να παλεύει και είχε τις στιγμές του στο παιχνίδι. Είχε προβάδισμα έξι πόντων, αλλά αντιδράσαμε καλά.

Πρέπει να βελτιώσουμε κάποιους τομείς στο παιχνίδι μας, κάναμε καλά κάποια πράγματα, κάποια άλλα ήταν σχετικά καλά και κάποια άλλα ήταν άσχημα. Και αυτά είναι που θέλουμε να κάνουμε καλύτερα, όπως τα ριμπάουντ, η άμυνα στο ένας εναντίον ενός, ο ρυθμός και τα καλύτερα ποσοστά στα σουτ. Είναι κομμάτια που πρέπει να βελτιώσουμε για να πάρουμε τη νίκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News