Στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός για το πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ

Μπάσκετ
Στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός για το πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει απόψε (22:15) η αυλαία των play offs της Ευρωλίγκας για τους πράσινους...

Ανοίγει απόψε η αυλαία για play offs της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει απόψε (22:15) και την Παρασκευή στη Μαδρίτη τη Ρεάλ.

Ο Ρικ Πιτίνο ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η αντίπαλος του έχει πέντε παρουσίας στο Final-4 τα τελευταία έξι χρόνια, με τέσσερις τελικούς και δύο τρόπαια ενώ το ίδιο διάστημα η ομάδα του απουσίαζε: Τα μπάτζετ παίζουν ρόλο. Μια ομάδα με 30 εκατομμύρια μπάτζετ έχει περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με μια ομάδα που έχει 10 εκατομμύρια. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Σε κάθε περίπτωση, μου αρέσουν ο τρόπος που μπαίνουμε στη σειρά, που φτιάχνουμε κουλτούρα σαν ομάδα και πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός πολύ σύντομα θα έχει σταθερή παρουσία στο Final-4», τόνισε ο τεχνικός των πρασίνων.

Από κει και πέρα, αγώνα δρόμου κάνει ο Τζέιμς Γκιστ, ώστε να προλάβει τον εναρκτήριο αγώνα της σειράς. Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από ένα χτύπημα στο γόνατο στο ματς με τον Προμηθέα Πάτρας, κι όλα έδειχναν πως δεν θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα κόντρα στους "Μαδριλένους" όμως ο προπονητής του δήλωσε πως ελπίζει να τα καταφέρει…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News