Με Αρμάνι για να «κλειδώσει» τα πλέι οφ ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Με Αρμάνι για να «κλειδώσει» τα πλέι οφ ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ κρίσιμο το αποψινό παιχνίδι στο Μιλάνο για τους «ερυθρόλευκους»

Κομβικό στη μάχη της εξασφάλισης μίας θέσης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας είναι το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. 

Η προτελευταία έξοδος των ερυθρόλευκων πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, τον βρίσκει στην πρωτεύουσα της ιταλικής μόδας, το Μιλάνο, εκεί όπου αντιμετωπίζουν στο «Mediolanum Forum», την Αρμάνι (21:45-novasports2) για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες με ρεκόρ 13-12.

Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ, θέλουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη που πήραν την προηγούμενη εβδομάδα στην Ποντγκόριτσα απέναντι στη Μπουντούτσονστ, για να εξασφαλίσουν ουσιαστικά μία θέση στην οκτάδα, αφού θα χρειάζονται μία-δύο νίκες στα τέσσερα (τρία εκ των οποίων στο ΣΕΦ με βατούς αντιπάλους) εναπομείναντα παιχνίδια για να προκριθούν και μαθηματικά.

Παράλληλα, απέναντι στο γεμάτο ταλέντο και πλήρες ρόστερ της ομάδας του Σιμόνε Πιανιτζιάνι που εντός έδρας φέτος έχει 7 νίκες και 5 ήττες, ο Ολυμπιακός θέλει να επιβεβαιώσει πως έχει αφήσει στο παρελθόν τις κακές εμφανίσεις στην διοργάνωση και να κάνει σημαντικό βήμα για το πλασάρισμα στην έκτη θέση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News