default-image

Ικανοποιημένος ο Πασκουάλ από την εμφάνιση με την Γκραν Κανάρια

Μπάσκετ
Ικανοποιημένος ο Πασκουάλ από την εμφάνιση με την Γκραν Κανάρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Είχαμε μία δύσκολη βραδιά στο Μόναχο», είπε ο τεχνικός των «πρασίνων…

Ικανοποιημένος από την παρουσία του Παναθηναϊκού στα τρία πρώτα δεκάλεπτα ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ μετά τη νίκη επί της Γκραν Κανάρια, τονίζοντας ότι οι παίκτες του επηρεάστηκαν από τη μεγάλη διαφορά στο 4ο δεκάλεπτο γι΄ αυτό παρουσίασαν σημάδια χαλάρωσης.

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Είχαμε μία δύσκολη βραδιά στο Μόναχο. Ήμασταν έτοιμοι πνευματικά, παρά το γεγονός πως είχαμε 48 ώρες για να ετοιμαστούμε. Παίξαμε καλά στην άμυνα για 30 λεπτά και ήμασταν καλοί στην επίθεση. Είμαστε ευχαριστημένοι, πρέπει να βελτιωθούμε», είπε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ και πρόσθεσε:

«Λαμβάνοντας τα χαρακτηριστικά της Γκραν Κανάρια, είχαμε ως σκοπό να δούμε τους γκαρντ να φτάνουν στη ρακέτα. Οι παίκτες αντιλήφθηκαν σωστά το πλάνο μας και το εκτέλεσαν όπως έπρεπε. Παίξαμε 30 λεπτά καλά στην άμυνα, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο δεχθήκαμε 32 πόντους. Η διαφορά που είχαμε μας επηρέασε πνευματικά, αλλά σίγουρα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα».

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, το ετοιμάζουμε με διαφορετικό τρόπο. Προπονείται πολύ, δουλεύει πολύ και θα έχει τις ευκαιρίες του να μας βοηθήσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News