Γιαννακόπουλος σε Μπερτομέου: «Εκεί κατάντησες το μπάσκετ άχρηστε»

Μπάσκετ
Γιαννακόπουλος σε Μπερτομέου: «Εκεί κατάντησες το μπάσκετ άχρηστε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καυστική ανακοίνωση κατά του Μπερτομέου και της Ευρωλίγκας εξέδωσε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τα διαιτητικά λάθη στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία

Αναλυτικά η δήλωση του Γιαννακόπουλου:

«Συγχαρητήρια στην Ρεάλ για την νίκη της σήμερα.

Όλη η Ευρώπη παρακολουθεί και καταλαβαίνει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι η διοργάνωση δεν κρίνεται εντός γηπέδου. Όποιος ακόμα και μετά το σημερινό δεν το βλέπει ή βλάκας είναι ή στημένος.

Ο αποτυχημένος Ισπανός υπάλληλος με τα γυαλάκια έχει κάνει την διοργάνωση τσιφλίκι του.

Εκτός του ότι επί χρόνια φωνάζουμε διότι κανείς δεν μας λέει που πάνε τα λεφτά των χορηγών, της χρήσης εικόνας των σημάτων και των αθλητών, τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και το γιατί μετά από τόσα χρόνια τα έσοδα των ομάδων από την... εκπληκτική του διαχείριση είναι πενιχρά, τώρα πια, την τελευταία διετία έχουμε σχεδόν σε όλους τους αγώνες πρωταγωνιστή κάποιον άγνωστο διαιτητή.

Οι αθλητές και οι προσπάθειές τους είναι πια σε δεύτερη μοίρα. Εκεί κατάντησες το μπάσκετ άχρηστε.

Όπως έχω προαναγγείλει ανεξαρτήτως τελικής έκβασης των προσπαθειών μας εντός αγωνιστικού χώρου, εάν δεν αλλάξουν άμεσα και ριζικά πρόσωπα και καταστάσεις εμείς στο τέλος της σεζόν αποχωρούμε από αυτό που πλέον θα έπρεπε να ονομάζεται τσιρκολιγκα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News