Αποχωρεί από την Euroleague o Παναθηναϊκός μετά και τις σημερινές εξελίξεις

Μπάσκετ
Αποχωρεί από την Euroleague o Παναθηναϊκός μετά και τις σημερινές εξελίξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ρήξη στις σχέσεις του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την Euroleague έχει επέλθει εδώ και καιρό όμως μετά τη σημερινή σύσκεψη των μετόχων στην Μαδρίτη, φαίνεται πως οι εξελίξεις είναι οριστικές…

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το ρεπορτάζ των πρασίνων ο Τζόρντι Μπερτομέου αρνήθηκε να τεθούν σε ψηφοφορία όλα τα θέματα που επιθυμούσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος , γεγονός που οδηγεί στο "διαζύγιο" των δύο πλευρών το προσεχές καλοκαίρι.

H αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού (Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος) έθεσε θέμα ψηφοφορίας και εκλογής νέου επικεφαλής της Euroleague, θέτοντας ουσιαστικά θέμα Μπερτομέου.

Στην πλευρά του Τζόρντι Μπερτομέου συντάχθηκαν οι ομάδες της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα στον Παναθηναϊκό να οδηγούν τα πράγματα στα άκρα. Σε αυτό δηλαδή που είχε ανακοινώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εδώ και καιρό: ότι δηλαδή αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση!

Εφόσον αυτό πάρει επίσημη μορφή, ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει τη νέα αγωνιστική περίοδο στις διοργανώσεις της FIBA, συγκεκριμένα στο Basketball Champions League.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η κίνηση αυτή θα έχει σημαντικό κόστος για τον Παναθηναϊκό που έχει εγγυημένο συμβόλαιο με την διοργάνωση. Οπότε θα πρέπει να καταβάλει ένα μεγάλο ποσό για το «σπάσει», το οποίο εκτιμάται πάνω από 10 δισεκατομμύρια ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News