Χωρίς Πρίντεζη στη Μάλαγα ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Χωρίς Πρίντεζη στη Μάλαγα ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται αύριο στην Ανδαλουσία για την 29η αγωνιστική της Euroleague με τον έμπειρο φόργουορντ να μην βρίσκεται στην αποστολή

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Γιώργος Πρίντεζης και ο τραυματισμός του τον κράτησε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με την Μάλαγα.

Ο έμπειρος φόργουορντ προτιμήθηκε σήμερα να υποβληθεί σε χειρουργική αφαίρεση δύο τύλων (κάλων) στο 4ο και 5ο δάκτυλο του αριστερού άκρου ποδός, για να… ξεμπερδέψει μία και καλή από το συγκεκριμένο πρόβλημα και να είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς με τη Ζαλγκίρις.

Εκτός αγωνιστικής δράσης παραμένει όπως αναμενόταν ο τραυματίας, Κώστας Παπανικολάου (σ.σ. γόνατο), ενώ στην δωδεκάδα δεν συμπεριλήφθηκε ο Χόλις Τόμπσον για λόγους τακτικής (και της κάκιστης παρουσίας του στα τελευταία ματς), τη θέση του οποίου πήρε ο Γιώργος Μπόγρης, ενώ αντί του Πρίντεζη στην αποστολή μπήκε ο Τολιόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπόμπι Μπράουν, Τζαμέλ ΜακΛιν, Βασίλης Τολιόπουλος, Ιωάννης Παπαπέτρου, Βασίλης Σπανούλης, Νίκολα Μιλοουτίνιφ, Γιάνις Στρέλνιεκς, Κιμ Τιλί, Βαγγέλης Μάντζαρης, Μπράιαν Ρόμπερτς, Γιώργος Μπόγρης και Κάιλ Γουίλτζερ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News