default-image

Με Μακάμπι απόψε ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Με Μακάμπι απόψε ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς περιθώρια λάθους οι "πράσινοι" αγωνίζονται στο Ισραήλ και θέλουν οπωσδήποτε νίκη για να μείνουν "ζωντανοί" στη μάχη της πρώτης τετράδας.

Πολύ σημαντικός είναι ο αποψινός αγώνας για τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας με τη Μακάμπι (21:05), για την 28η αγωνιστική στην εβδομάδα διπλών αγώνων της EuroLeague

Μετά την εύκολη νίκη την Τρίτη στο ΟΑΚΑ επί του Ερυθρού Αστέρα, ο Παναθηναϊκός σοβαθμεί στην 4η θέση με τις Ρεάλ, Ζαλγκίρις και Χίμκι με ρεκόρ 16-11 (αλλά λόγω των μεταξύ τους αποτελεσμάτων βρίσκεται στην 6η θέση), ξέροντας ότι κόντρα στη Μακάμπι δεν έχει περιθώριο για άλλη ήττα. Χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνει "ζωντανός" στη μάχη για την κατάκτηση μίας θέσης στην πρώτη τετράδα που θα σημαίνει αυτόματα πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Για την ακρίβεια, είναι απαραίτητο να κάνει το 3/3 στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές αν θέλει να έχει ελπίδες για κάτι τέτοιο. Ταυτόχρονα βέβαια ο Παναθηναϊκός θα έχει και το νου του στον αγώνα της Ρεάλ με την Ζαλγκίρις στη Μαδρίτη, ο οποίος ξεκινάει 40 λεπτά μετά το δικό του παιχνίδι και δεν αποκλείεται να καθορίσει εν πολλοίς τις εξελίξεις.

Το έργο των "πράσινων" βέβαια μόνο εύκολο δεν θα είναι κόντρα σε μία Μακάμπι που "καίγεται" και αυτή για τη νίκη, αφού πλέον βρίσκεται στην 9η θέση με ρεκόρ 13-14 έναντι 14-13 της Μπασκόνια. Κοινώς μία εντός έδρας ήττα θα φέρει σε εξαιρετικά δυσμενή θέση τους Ισραηλινούς, ειδικά αν αύριο (22/3) η Μπασκόνια κερδίσει εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας (22/3) στην EuroLeague:

Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε (20:00)

Μακάμπι - Παναθηναϊκός (21:05)

Ρεάλ - Ζαλγκίρις (21:45)

Αρμάνι Μιλάνο - Βαλένθια (21:45)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News