default-image

Δεν πάμε για...εμφύλιο στο Top 16 της Euroleague

Μπάσκετ
Δεν πάμε για...εμφύλιο στο Top 16 της Euroleague

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πιθανότατα δε θα ειναι αντίπαλοι στη συνέχεια της Euroleague (Top 16) μετά τα αποτελέσματα της όγδοης αγωνιστικής στην πρώτη φάση...

Ο Ολυμπιακός θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πρώτους στον δεύτερο όμιλο, αφού για να χάσει την πρωτιά θα πρέπει να ηττηθεί από Λιμόζ εκτός και Εφές εντός έδρας και ταυτόχρονα η Λαμποράλ Κούτσα να νικήσει Εφές εκτός και Τσεντεβίτα εντός τερματίζοντας παράλληλα με καλύτερο goal average.

Ο Παναθηναϊκός, που πάντως ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση στο Top 16, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα τρίτος στον τρίτο όμιλο. Με νίκη επί της Ζιέλονα Γκόρα στο ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα εξασφαλίζει την πρόκριση, ενώ αν ταυτόχρονα η Ζαλγκίρις χάσει στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα θα είναι σχεδόν σίγουρα τρίτος, αφού θα πρέπει στην τελευταία αγωνιστική να χάσει με +35 στο Κάουνας από τους Λιθουανούς.

Υπενθυμίζεται πως στο Top 16 ο πέμπτος όμιλος θα σχηματοποιηθεί ως εξής: Α1, Γ1, Β2, Δ2, Α3, Γ3, Β2, Δ4, ενώ ο έκτος ως εξής: Β1, Δ1, Α2, Γ2, Β3, Δ3, Α4 και Γ4.

Το πιθανότερο είναι ο Ολυμπιακός να βρει στον έκτο όμιλο απέναντί του τη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα και ο Παναθηναϊκός τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News