default-image

Ανακουφισμένος ο Τζόρτζεβιτς από τη νίκη στην Τουρκία

Αθλητισμός
Ανακουφισμένος ο Τζόρτζεβιτς από τη νίκη στην Τουρκία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαφώς ανακουφισμένος μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρσίγιακα εμφανίστηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε πως θέλει να βλέπει παίκτες των οποίων τα μάτια να γυαλίζουν και παράλληλε τόνισε ότι η νίκη επί των Τούρκων έχει διπλή σημασία.

Αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Δεν είχαμε αγώνα μέσα στην εβδομάδα λόγω του προβλήματος του ΠΑΟΚ, γεγονός που χρησιμοποιήσαμε για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Καρσίγιακα. Παίξαμε καλή άμυνα στην αρχή επάνω στους σουτέρ τους και ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους Αμερικανούς τους. Ήταν ένας αγώνας που για τον κερδίσεις έπρεπε να δείξεις χαρακτήρα. Είναι μια νίκη με διπλή σημασία. Πρώτον, γιατί επετεύχθη σε μια δύσκολη έδρα και δεύτερον γιατί αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο Top16».

Για τη συνέχεια στη διοργάνωση: «Ξεχνάμε τώρα αυτόν τον αγώνα, καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Ζιέλονα. Έχουμε κάτι να αποδείξουμε και απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Θέλω να βλέπω τα μάτια των παικτών μου να γυαλίζουν».

Για τον κόσμο που χειροκρότησε και τις δύο ομάδες, αλλά και τη στήριξη των «πράσινων» οπαδών μεσοβδόμαδα: «Στο τέλος δεχθήκαμε χειροκρότημα και αυτό δεν είναι συνηθισμένο για αγώνα τουρκικής ομάδας με ελληνική. Είναι πολύ σημαντικό και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο. Επίσης, όμως, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ (σ.σ. το είπε στα ελληνικά) στους δικούς μας οπαδούς, που είναι σπουδαίοι. Ήρθαν στην προπόνησή μας πριν από τρεις μέρες για να μας στηρίξουν. Ήταν πολύ μεγάλο αυτό που έκαναν. Έχουμε σπουδαίους οπαδούς και είναι πολύ σημαντικό που μας στήριξαν σε μια δύσκολη στιγμή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News