default-image

Στόχος του Παναθηναϊκού το εισιτήριο για το ΤΟΡ-16

Μπάσκετ
Στόχος του Παναθηναϊκού το εισιτήριο για το ΤΟΡ-16

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε το βράδυ (9 μμ Novasports 2) ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να πετύχει έναν ακόμα… στόχο του. Ένας στόχος που είχε τεθεί από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν η πρόκριση της ομάδας στο Top-16.

 Και το βράδυ κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και οι παίκτες του έχουν τη δυνατότητα να φύγουν από το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων με το ροζ φύλλο της νίκης και τα εισιτήρια για το Top-16. Και όλα αυτά ανεξαρτήτως από το αν τελικά οι Εστέμπαν Μπατίστα και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς θα μπορέσουν να αγωνιστούν.

Ο Ουρουγουανός σέντερ στην χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα του με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τη συνέχειά της. Μιας προπόνησης στην οποία δεν πήρε μέρος εξ αρχής ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς λόγω ενός μυικού σπασμού. Αμφότεροι οι παίκτες θα επανεξεταστούν σήμερα (28/11) από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, με την περίπτωση του Ουρουγουανού σέντερ της ομάδας να μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολη.

Την ίδια ώρα, όμως, στον Παναθηναϊκό έχουν κάθε λόγο να είναι και πάλι ικανοποιημένοι από τον κόσμο της ομάδας, καθώς, όπως όλα δείχνουν η ατμόσφαιρα που θα επικρατεί το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα είναι ιδιαιτέρως θερμή. Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα είναι αρκετά καλή, με τον κόσμο της ομάδας να είναι δεδομένο ότι θα βρεθεί στο πλευρό των «πράσινων» για να στηρίξει την προσπάθεια πρόκρισή της στο Top-16.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News