Δανδάλης: Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη

Μπάσκετ
Δανδάλης: Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ βρέθηκε στο κομβικής σημασίας παιχνίδι του ΟΦΗ στον Άγιο Θωμά…

Συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, για την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο κλειστό του Αγίου Θωμά, επί του Δούκα με 65-80, που φέρνει τον ΟΦΗ, πολύ κοντά στην σωτηρία στη Β' Εθνική.

Ο Γιάννης Δανδάλης, ταξίδεψε με την αποστολή στην Αθήνα, για να ενισχύσει και αυτός την προσπάθεια για τη νίκη, που είχε τόσο μεγάλη ανάγκη, η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ πανηγύρισε με τον προπονητή και τους παίκτες, την μεγάλη επιτυχία και κάλεσε τους φιλάθλους να βρεθούν την Τετάρτη στο κλειστό του ΒΑΚ, όπου ο ΟΦΗ με νίκη επί των Χανίων, σφραγίζει και μαθηματικά την παραμονή.

"Ήταν υποχρέωση μου, να βρεθώ κοντά στα παιδιά και την ομάδα του μπάσκετ του συλλόγου, σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι και να υποστηρίξω και εγώ την προσπάθεια τους, να σώσουμε την ομάδα.

Μπράβο στον προπονητή και τους παίκτες για την εμφάνιση τους και νίκη τους. Παίξανε συγκεντρωμένα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στο στόχο, αλλά μένει μια ακόμη αγωνιστική και πρέπει να κερδίσουμε και το παιχνίδι με την ομάδα των Χανίων ώστε να μην εμπλακούμε σε σενάρια.

Καλώ τους φιλάθλους του ΟΦΗ να έρθουν την Τετάρτη στο γήπεδο και να βοηθήσουν τα παιδιά για τη νίκη, που σημαίνει και σωτηρία.

Δεν πανηγυρίζουμε για την παραμονή, καθώς ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδα που πρέπει να παλεύει για να σωθεί σε αυτήν την κατηγορία.

Όμως όπως ήρθαν τα πράγματα φέτος, το ζητούμενο ήταν η σωτηρία και από εκεί και πέρα να γίνει μια καλύτερη προσπάθεια τη νέα σεζόν", δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News