Με αισιοδοξία το νέο ξεκίνημα του ΑΟΚ Χανιά

Μπάσκετ
Με αισιοδοξία το νέο ξεκίνημα του ΑΟΚ Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπήκε στο παρκέ η ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος στην Β΄Εθνική…

Με προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον ΑΟΚ Χανιά που τον βρίσκει στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και αρκετά ενισχυμένο. Οι παίκτες υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις και μπήκαν στο παρκέ…

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Την Δευτέρα 24/8 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ανδρικής ομάδας εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής σεζόν 2020-2021. Παλιοί και νέοι αθλητές αφού πρώτα πέρασαν από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και από τεστ ανίχνευσης της ασθένειας του κορωνοϊού (COVID-19) συναντήθηκαν στο γήπεδο του Κλαδισού μετά από σχεδόν 5 μήνες και με την ελπίδα ότι η φετινή χρόνια θα ξεκινήσει και θα τελειώσει κανονικά.

Τους αθλητές και προπονητές καλωσόρισαν μέλη της διοίκησης, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Ξυλάκης και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Παπαδόπουλος οι οποίοι τόνισαν ότι θα είναι δίπλα τους όλη την χρονιά σε ότι χρειαστεί για τη επίτευξη οικογενειακού κλίματος και κατάλληλων συνθηκών για να δουλέψουν απρόσκοπτα.

Στην συνέχεια εκ μέρους του προπονητικού staff ο coach Ανδρέας Κεσαπίδης ανέλυσε στους αθλητές την νέα φιλοσοφία της ομάδας, τους στόχους και το προπονητικό πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί στην περίοδο της προετοιμασίας αλλά και στη συνέχεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News