Μπάσκετ Β' Εθνική

Στην Β΄μπάσκετ και ο ΑΟΚ Χανιά

Άνοδο για τέσσερις ομάδες της Γ΄Εθνικής αποφάσισε η Ομοσπονδία

Στην Β΄εθνική του μπάσκετ, μαζί με τον ΟΦΗ και πιθανώς και το Ρέθυμνο Cretan Kings αν δεν αλλάξει κάτι, θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο ΑΟΚ Χανιά μετά τις σημερινές αποφάσεις της ΕΟΚ.

«Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα. Η ομάδα μας μετά την σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ παίρνει μαζί με άλλες 4 ομάδες την άνοδο και από την επόμενη σεζόν ο ΑΟΚ Χανιά θα εκπροσωπήσει την πόλη μας στην Β’Εθνική!», αναφέρει η ομάδα των Χανίων.

Η ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΚ έχει ως εξής:

«Στην σημερινή της (3/6), συνεδρίαση η Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΚ, κατόπιν επανεξέτασης της βαθμολογικής κατάταξης των 1ου και 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, αποφάσισε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ Εθνικής κατηγορία Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αποκτούν και οι εξής ομάδες, πέραν όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί.
Α.Ο. ΑΧΑΓΙΑ 82., ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ και Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Επίσης η Ε.Ε. αποφασίζει ότι στη περίπτωση που ομάδα Κ.Α.Ε. της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών δεν δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα αυτής της Κατηγορίας δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 Εθνική κατηγορία παρά μόνο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ως αθλητικό σωματείο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια