default-image

Δεν τα κατάφερε στην Ελευσίνα το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Δεν τα κατάφερε στην Ελευσίνα το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κρητική ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Σταμπουλή και Μηλαθιανάκη

Δεν τα κατάφερε στην έδρα του Πανελευσινιακού το Ηράκλειο γνωρίζοντας την ήττα με 85-76 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Η κρητική ομάδα πλήρωσε τις απουσίες και την κακή της άμυνα στο α’ ημίχρονο. Ο Σταμπουλής δεν ακολούθησε την αποστολή καθώς ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα και θα μείνει εκτός για δύο με τρεις εβδομάδες ακόμα. Επίσης διάστρεμμα υπέστη ο Μηλαθιανάκης στο χθεσινό παιχνίδι των εφήβων με τον ΟΦΗ.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ανοικτό στο ξεκίνημά του με τους γηπεδούχους να διατηρούν το ένα μικρό προβάδισμα. Από τη δεύτερη περίοδο και μετά μάλιστα ανέβασαν την υπέρ τους διαφορά, η οποία στη λήξη του 30λέπτου έφτασε τους 19 πόντους (72-53). Στο τελευταίο δεκάλεπτο το Ηράκλειο βελτίωσε αισθητά την άμυνά του, κράτησε στους 13 πόντους τον Πανελευσινιακό και μείωσε ως τους 9 πόντους. Δεν μπόρεσε να απειλήσει, όμως ουσιαστικά.

«Τελείωσε μία πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς με πολλούς τραυματισμούς και δύσκολα παιχνίδια. Ευτυχώς δεν είχαμε κάποια νέα απώλεια και συνεχίζουμε με στόχο μία καλύτερη συνέχεια. Η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς στο παιχνίδι με το Παγκράτι την άλλη Κυριακή», επισήμανε ο Γιώργος Μακράκης.

Τα δεκάλεπτα: 27-21, 49-36 (Ημίχ.), 72-53, 85-76.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Χούμπαυλης): Αβραμίδης 12, Νικολακόπουλο; 23 (5), Κελαϊδής 9 (1), Ηλιάδης, Ζούμπος 9, Τζιάλας 4, Τέφος 8, Δούκας 2, Φωτόπουλος, Ματζιώρης 13 (2).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μακράκης): Κίτσος 3 (1), Γουμενάκης, Μποχωρίδης 18 (3), Πετράκης 2, Λιανός 10 (1), Πρωτογεράκης 2, Καλατζής 2, Χάλαρης 12, Παπαδάκης 11 (1), Λακκάς 16 (4).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News