Άνοδος στην Β΄ Εθνική για την Αναγέννηση, θρίαμβος για την ομάδα του Αρκαλοχωρίου

Μπάσκετ
Άνοδος στην Β΄ Εθνική για την Αναγέννηση, θρίαμβος για την ομάδα του Αρκαλοχωρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισε στον τελικό την Ηλιούπολη με 71-56…

Την εντυπωσιακή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο η Αναγέννηση που νίκησε στον 1ο τελικό την Ηλιούπολη, στο κατάμεστο κλειστό του Αρκαλοχωρίου και ανέβηκε στην Β΄ Εθνική κατηγορία! Back to back άνοδοι από τα τοπικά της EKΑΣΚ στη Γ΄ Εθνική και από εκεί στην Β΄ Εθνική για την Αναγέννηση!

Η ομάδα του Μύρωνα Παπαδάκη εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα έδρας και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Γ΄ Εθνικής, επικρατώντας της αξιόμαχης Ηλιούπολης με 71-56, κάνοντας το 3-0, μετά το 2χ2 στην κανονική διάρκεια του 2ου ομίλου. Έτσι οι παίκτες της ομάδας του Αρκαλοχωρίου κατάφεραν να κρατήσουν απόρθητη την έδρα τους τη φετινή σεζόν, μετρώντας 12 νίκες στην κανονική ροή του πρωταθλήματος και ακόμα τρεις σε ισάριθμα ματς στα Playoffs.

Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν σθεναρά στο Α΄ μέρος όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, με την ώθηση και του κόσμου τους, πήραν μία ιστορική νίκη που τους δίνει το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία όπου βρίσκεται και ο ΟΦΗ.

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 36-30, 55-44, 71-56.

Αναγέννηση (Παπαδάκης, Μαραγκάκης): Μορφιαδάκης, Μητρόπαπας 3 (1), Κριθινάκης 17 (4), Καμπιτάκης, Καλογεράκης 4, Κουκιαδάκης, Μαραγκάκης 1, Κολαρετάκης, Σπυριδάκης 4 (1), Κουρέπης 17 (1), Βερτούδος 7 (2), Ραζής 18 (2).

Ηλιούπολη (Βλουτης): Σπανός 2, Σέττος 2, Ζανιδάκης 10 (1), Σγουμπόπουλος 2, Παναγόπουλος 6, Καραμπάτσος 6 (2), Ευαγγέλου 8, Γκαβανόπουλος 12 (1), Γρίλλιας, Μαντάς 4, Βάβουλας, Πρόγκας 4.

Δείτε τα επινίκια των πρωταθλητών:

Πηγή VIDEO: Χριστίνα Δρακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News