Ξεκίνησε τις προπονήσεις το μπάσκετ του Εργοτέλη

Μπάσκετ
Ξεκίνησε τις προπονήσεις το μπάσκετ του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδιαίτερο ήταν το καλωσόρισμα στους νέους παίκτες…

«Τζάμπολ» για τη νέα αγωνιστική χρονιά στην ομάδα μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το πρώτο ραντεβού για την καινούργια σεζόν η οποία θα βρει και πάλι τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ σε Εθνική κατηγορία δόθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Βισκαδουράκη να υποδέχεται τους παίκτες του, παλαιούς και νέους.

Ο τεχνικός του Συλλόγου τους μίλησε για την πρόκληση της νέας αγωνιστικής χρονιάς και την προσπάθεια που θα πρέπει να γίνει από όλους για την επίτευξη των στόχων. Στους παίκτες μίλησε και ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ Βαγγέλης Γιαννουλάκης, καλωσορίζοντάς τους και αυτός από την πλευρά του και τους ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες.

Ιδιαίτερο ήταν το καλωσόρισμα στους νέους παίκτες της ομάδας Λεωνίδα Μπουμπάρη, Γιώργο Αντωνογιαννάκη, Αναστάστη Μητρόπαπα, Γρηγόρη Κάτο και Χρήστο Καρλάφτη, οι οποίοι με τη σειρά τους έδειξαν έτοιμοι για να βοηθήσουν την ομάδα στη νέα της προσπάθεια.

Στο προπονητικό επιτελείο του ΕΡΓΟΤΕΛΗ προστέθηκε και ο προπονητής Αλέξης Χριστοδούλου, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Βισκαδουράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News