Ανακοίνωσε τον Γουμενάκη το Δειλινό  

Μπάσκετ
Ανακοίνωσε τον Γουμενάκη το Δειλινό  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Γιάννη Γουμενάκη από το Ηράκλειο στο Δειλινό. Ο νεαρός γκαρντ αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή και θα ενισχύσει την προσπάθεια του Δειλινού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το σωματείο μας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Γουμενάκη Ιωάννη με ελεύθερη μεταγραφή από την ομάδα του Ηρακλείου Ο.Α.Α.

Ο 21χρονος γκαρντ με θητεία στα τμήματα υποδομών της ομάδας μας και του Εργοτέλη αγωνίστηκε πέρσι με την φανέλα του Ηρακλείου Ο.Α.Α με συμμετοχή στην Β' Εθνική κατηγορία όπως και με την ομάδα Νέων του Ηρακλείου στο Τοπικό Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ».

Ανακοίνωσε τον Αλέξη Πετράκη

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξης Πετράκης, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα από όπου ξεκίνησε πιτσιρικάς το μπάσκετ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξη Πετράκη. Ο 31χρονος αθλητής (γεν. 11/4/1987) θα φοράει την φανέλα του ΟΦΗ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αλέξης Πετράκης αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με την φανέλα του "Ηράκλειο" ενώ στο παρελθόν φόρεσε ξανά την φανέλα του ΟΦΗ στην Α2».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News