Κυνηγά το όνειρο στη Χίο ο ΑΟΚ Χανιά, εντός ο ΟΦΗ

Αθλητισμός
Κυνηγά το όνειρο στη Χίο ο ΑΟΚ Χανιά, εντός ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις τελευταίες του ελπίδες για να παραμείνει σε τροχιά παραμονής θα παίξει σήμερα στη Χίο ο ΑΟΚ Χανιά, καθώς αντιμετωπίζει τον Βούριο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής.

 Η χανιώτικη ομάδα έχει πλέον ελάχιστες ελπίδες να εξασφαλίσει την παραμονή, όμως θα παλέψει στα δύο παιχνίδια που της απομένουν (έχει και ένα ρεπό) για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η αρχή θα πρέπει να γίνει στη Χίο, καθώς σε αντίθετη περίπτωση οι ελπίδες στερεύουν... Διαιτητές θα είναι οι κ. Ορφανός M. και Μελισσάρης.

Σήμερα αγωνίζεται, όμως, και ο ΟΦΗ, ο οποίος υποδέχεται στις 17:00 στο ΒΑΚ τον Α.Σ. Λοκρό, με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Άρη στη Νίκαια. Η τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση είχε αφήσει έναν αέρα αισιοδοξίας στις τάξεις του ΟΦΗ, καθώς η ηρακλειώτικη ομάδα είχε νικήσει τον πρωτοπόρο Έσπερο Πάτρας και στόχος είναι να προσφέρει άλλη μια “γεμάτη” εμφάνιση και νίκη στον κόσμο της. Διαιτητές θα είναι οι κ. Χρηστίδης Ηλ.-Λαζόγκα και κομισάριος ο κ. Ναλετάκης.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τα εξής παιχνίδια: Νέας Πεντέλης 17:00 Α.Ε. Πεντέλης-Έσπερος Πάτρας, Αγ. Δημητρίου Νέο 17:00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Άρης Νίκαιας, Κοκκινιάς (2ο ΓΕ.Λ.) 17:00 Νίκη Αμαρουσίου-Ερμής Σχηματαρίου, Χαλκιά-Αναστασιάδη 17:00 ΑΕΕ Παναγίτσας-Έσπερος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News