default-image

Νοκ άουτ τέθηκε και ο Μπαλάφας

Μπάσκετ
Νοκ άουτ τέθηκε και ο Μπαλάφας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε σταματούν τα προβλήματα για την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, καθώς μετά τους Βουκαντίνοφ, Παπαδάκη και Κυρίτση, νοκ-άουτ τέθηκε χθες και ο Μπαλάφας. Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων τις επόμενες ημέρες κι ενώ απομένουν δέκα μέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΟΦΗ δυσκολεύτηκε αρκετά από τον Εργοτέλη, του οποίου και επικράτησε με 63-60 στο Λίντο. Ο Φώτης Τακιανός είναι ωστόσο ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Μια δύσκολη περίοδος έφτασε στο τέλος για τους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι από σήμερα θα μπουν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, και από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς της πρεμιέρας.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παίκτες του Εργοτέλη από την άλλη, οι οποίοι άφησαν ικανοποιημένο τον Γιώργο Μακράκη με το ρυθμό και τη διάρκεια που είχαν στο φιλικό. Επισημαίνει, ωστόσο, ότι η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και την περιμένει καλύτερη στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής την επόμενη Κυριακή (14/10).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News