default-image

Χρήσιμο το φιλικό για ΟΦΗ και Εργοτέλη

Μπάσκετ
Χρήσιμο το φιλικό για ΟΦΗ και Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετά χρήσιμο ήταν το χθεσινό φιλικό ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη που φιλοξενήθηκε στο Κλειστό του ΒΑΚ και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 75-56.

Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δουν στην πράξη τα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις, αν και ο Φώτης Τακιανός είχε μόλις οκτώ παίκτες στη διάθεσή του λόγω των πολλών τραυματισμών.

Για την ακρίβεια, από τον ΟΦΗ δεν αγωνίστηκαν ο Βουκαντίνοφ που υπέστη διάστρεμμα στην προχθεσινή προπόνηση, ο Σιώπης που ταλαιπωρείται από τράβηγμα στο δικέφαλο και ο Παπαδάκης που συνεχίζει την αποθεραπεία στο γόνατό του.

Παρ' όλα αυτά ο προπονητής των "ασπρόμαυρων" έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά και από τη δυναμική του φιλικού. «Πήγαμε αρκετά καλά σε ένα δυνατό φιλικό. Ο αντίπαλός μας βοήθησε να δουλέψουμε καλά σε όλη τη διάρκεια του φιλικού», επισήμανε ο Φώτης Τακιανός.

Ο Γιώργος Μακράκης από την άλλη πλευρά είχε 14 παίκτες στη διάθεσή του και τους χρησιμοποίησε όλους. Κι αυτός είναι ικανοποιημένος, καθώς, όπως επισημαίνει, «αλλάξαμε πάρα πολλά σχήματα και είμαι ικανοποιημένος από αυτά που είδα απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο πάνω και παίζει πιεστική άμυνα. Αποτέλεσε τεράστια βοήθεια για εμάς αυτό το φιλικό».

Ο ΟΦΗ θα δώσει το επόμενο φιλικό του μεθαύριο Σάββατο κόντρα στο "Ηράκλειο" στις 6 μ.μ. στο ΒΑΚ, ενώ την ίδια ημέρα στις 5 μ.μ. ο Εργοτέλης θα υποδεχτεί το Δειλινό. Οι "κιτρινόμαυροι" θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό την Κυριακή στις 5 μ.μ., επίσης στο Λίντο, κόντρα στην Ιεράπετρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News