default-image

Πρώτο τζάμπολ της χρονιάς για ΟΦΗ και "Ηράκλειο"

Μπάσκετ
Πρώτο τζάμπολ της χρονιάς για ΟΦΗ και "Ηράκλειο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και επίσημα ξεκινά σήμερα η νέα αγωνιστική χρονιά για τον ΟΦΗ και το "Ηράκλειο" που μπαίνουν στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο πρώτος υποδέχεται στις 5 μ.μ. στο ΒΑΚ το Παγκράτι, ενώ το δεύτερο αναχώρησε χθες για την Τρίπολη, όπου σήμερα στις 2 μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον Αρκαδικό.

Ο ΟΦΗ, που με όπλο τον κόσμο του που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο, θα επιδιώξει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παγκρατίου και να προκριθεί στην επόμενη φάση, όπου θα υποδεχτεί το Περιστέρι την ερχόμενη Τρίτη.

Ο Φώτης Τακιανός αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς στη χθεσινή προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Αλέξης Πετράκης (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο), Πρόδρομος Τσερκιτσόγλου (ταλαιπωρείται από ίωση) και Γιούσι Κυρίτσης (υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό με το "Ηράκλειο", αλλά και το δελτίο του δεν έχει εκδοθεί ακόμα).

 Απών ήταν και ο νεοαποκτηθείς Μύρος Παπαδάκης, ο οποίος δεν είχε ακόμα αφιχθεί στην Κρήτη, αλλά ούτως ή άλλως είναι τραυματίας (ενοχλήσεις στο γόνατο) και δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι. Όσον αφορά στους δύο πρώτους, πάντως, πιθανότατα θα αγωνιστούν σήμερα.

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση ο Φώτης Τακιανός επισήμανε: "Είναι το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη και έχουμε πολλές απουσίες και τραυματισμούς. Όσοι είμαστε υγιείς και όσοι μπορούμε θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να νικήσουμε. Η ομάδα είναι εντελώς ανέτοιμη. Αυτό, ωστόσο, δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στο ότι θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την απαιτούμενη σοβαρότητα".

Στην Τρίπολη το "Ηράκλειο"

Χωρίς να έχει συμπληρώσει το ρόστερ του ταξίδεψε στην Τρίπολη το "Ηράκλειο" με στόχο να πραγματοποιήσει μία όσο το δυνατό καλή εμφάνιση κόντρα στον Αρκαδικό και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Ο Βασίλης Ράλλης θα παρατάξει την ομάδα με έξι άντρες και έφηβους και, όπως τόνισε, πρόκειται για ένα παιχνίδι "προπονητικού χαρακτήρα. Ούτε σα φιλικό δεν το βλέπουμε. Δεν ξέρουμε το ρόστερ της αντιπάλου ομάδας, ενώ κι εμείς ακόμα δεν έχουμε συμπληρώσει το δικό μας. Δε θα παίξουμε για να χάσουμε, απλά δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη".

Αναλυτικά, το σημερινό (15/9) πρόγραμμα της α' φάσης του Κυπέλλου:

1.Ν. Ιωνίας 17.00 Νίκη Βόλου-Ίκαροι Σερρών

2.ΔΑΚ Λευκάδας 17.00 Δόξα Λευκάδας-Λαύριο

3.Κατσιδήμου 17.00 Αίολος Τρ.-Ερμής Λαγκαδά

4.Τρίπολης 14.00 Αρκαδικός-«Ηράκλειο» (Μπίκας-Θεονάς-Σκούτας)

5.Ν. Κηφισιάς 17.00 Ν. Κηφισιάς-ΚΑΠ

6.Ζωγράφου 17.00 Φιλαθλητικός-Κόροιβος Αμ.

7.Βαρδινογιάννειο 17.00 ΟΦΗ-Παγκράτι (Πανταζής-Μήτσιου-Τζήμα)

* Ο νικητής του αγώνα ΑΟ Αίολος Τρικάλων-ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά περνά στη μεθεπόμενη φάση του κυπέλλου.

Β' Φάση 1η αγωνιστική 18/9/2012

8. Απόλλων Πάτρας-Ηλυσιακός

9. Νικητής 7-Περιστέρι

11.Νικητής 6-Άρης

12.Πανελευσινιακός ΑΟΚ-ΠΑΟΚ

14.ΚΑΟ Δράμας-Ίκαρος Καλλιθέας

10.Νικητής 5-Νικητής 4

13.Νικητής 1-Νικητής 2

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News