default-image

Το οικονομικό στο επίκεντρο για ΕΟΚ και σωματεία της Α2

Μπάσκετ
Το οικονομικό στο επίκεντρο για ΕΟΚ και σωματεία της Α2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το οικονομικό ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στη χθεσινή σύσκεψη ανάμεσα στη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και τους εκπροσώπους των σωματείων της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Τον ΟΦΗ εκπροσώπησε ο κ. Μάνος Χρυσός, ενώ το «Ηράκλειο» ο κ. Νίκος Τούλης, σε μια συνάντηση που κύλησε σε καλό κλίμα, αλλά χωρίς ουσιαστικές λύσεις. Συγκροτήθηκε μια τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους εκπροσώπους των Τρικάλων, του Αρκαδικού και του Παγκρατίου, οι οποίοι σε συνεργασία με την ΕΟΚ θα έχουν επαφές με την Πολιτεία μήπως και υπάρξει μια περαιτέρω επιχορήγηση.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, που ήταν παρών, τόνισε ότι έχει σειρά επαφών με εταιρείες για την ανεύρεση χορηγιών, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει ουσιαστικό αποτέλεσμα, ενώ γίνονται συζητήσεις με τηλεοπτικούς σταθμούς για να βρουν τηλεοπτική στέγη οι ομάδες.

Αλλαγή ώρας ή μέρας

Στη χθεσινή σύσκεψη συζητήθηκε και το γεγονός ότι τα εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ και του «Ηράκλειο» συμπίπτουν σε 10 αγωνιστικές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κάτι που προβληματίζει τα δύο σωματεία όσον αφορά στην προσέλευση του κόσμου.

Η ΕΟΚ φάνηκε να κατανοεί το πρόβλημα και αποφασίστηκε να αναζητηθεί η χρυσή τομή με την αλλαγή ώρας ή ημέρας των παιχνιδιών των δύο ομάδων. Οι δύο σύλλογοι θα στείλουν τις προτάσεις τους και άμεσα θα παρθούν και οι σχετικές αποφάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News