default-image

Και επίσημα στον ΟΦΗ ο Παπαδάκης

Μπάσκετ
Και επίσημα στον ΟΦΗ ο Παπαδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ομάδα από όπου ξεκίνησε επέστρεψε ο Μύρων Παπαδάκης. Ο νεαρός γκαρντ αποδεσμεύτηκε από την Καβάλα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ καλωσορίζει ξανά στην ομάδα τον Μύρων Παπαδάκη, ένα αθλητή που ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις Ακαδημίες του Συλλόγου.

Ο Μύρων Παπαδάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 22-1-1988, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται στην θέση "1". Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ, συνέχισε στην ομάδα που προέκυψε από την συνένωση του ΟΦΗ με τον ΟΑΑ Ηράκλειο στην Α2, στον ΟΑΑ Ηράκλειο στην Β Εθνική, στον Ίκαρο Καλλιθέας από την Γ Εθνική έως την Α2 και στον Αρκαδικό στην Α2 τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ έχει αγωνισθεί και στις μικρές Εθνικές Ομάδες».

«Ο κόσμος να δει την ομάδα εκεί που της αξίζει»

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ ο Μύρων Παπαδάκης δήλωσε : "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα από όπου ξεκίνησα την αθλητική μου σταδιοδρομία. Ξέρω που έρχομαι, ξέρω τους ανθρώπους της ομάδας, ξέρω τους συναθλητές μου και γνωρίζω τον προπονητή, ένα καταξιωμένο άνθρωπο στον χώρο του Μπάσκετ. Θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις να εκπληρωθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και ο κόσμος του ΟΦΗ να δει την ομάδα εκεί που της αξίζει".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News