default-image

Φιλικό χωρίς σκορ για ΟΦΗ-«Ηράκλειο»

Μπάσκετ
Φιλικό χωρίς σκορ για ΟΦΗ-«Ηράκλειο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις προπονήσεις είχαν οι παίκτες του ΟΦΗ και του «Ηράκλειο», οι οποίοι έδωσαν φιλικό αγώνα στο κλειστό του ΒΑΚ. Οι προπονητές των δύο ομάδων θέλησαν να βάλουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς τους παίκτες τους ενόψει των αγώνων Κυπέλλου που είναι προγραμματισμένοι για το ερχόμενο Σάββατο 15/09.

Το φιλικό είχε προπονητικό χαρακτήρα με αποτέλεσμα να μην κρατηθεί σκορ. Δε βοήθησε και το γεγονός ότι οι ομάδες αγωνίστηκαν με ελλείψεις καθώς δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει το ρόστερ τους. Από τους ασπρόμαυρους μένουν να αποκτηθούν ακόμα δύο γκαρντ με τον Μύρωνα Παπαδάκη να βρίσκεται μεν κοντά, αλλά να μην μπορεί να αποδεσμευτεί από την Καβάλα προς το παρόν.

Από το «Ηράκλειο» οι θέσεις των ψηλών είναι κενές, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ένας γκαρντ-φόργουορντ. Προτεραιότητα δίνεται στους δύο πρώτους με τον Βασίλη Ράλλη να αναζητά παίκτες κυρίως στην κοινοτική αγορά.  

Ανακοίνωσε, ωστόσο, την απόκτηση των Αγαπιάδη και Σακελλαράκη με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Ηράκλειο» ΟΑΑ ανακοινώνει την απόκτηση των αθλητών Αγαπιάδη Κωνσταντίνου (1986, 1.84μ., «1», πέρυσι σε29 ματς είχε μ.ο. 11π.) και Σακελλαράκη Μάριο (1988, 1.93μ., «2-3», πέρυσι σε 29 ματς είχε μ.ο. 10π.) που πέρυσι αγωνίστηκαν με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στη Β' Εθνική. Η ανδρική ομάδα του «Ηράκλειο» ΟΑΑ τους εύχεται καλή διαμονή στην πόλη μας, υγεία και κάθε επιτυχία στους αθλητικούς τους στόχους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News