default-image

Βασίλης Ράλλης: Χτίζουμε μια νεανική ομάδα

Μπάσκετ
Βασίλης Ράλλης: Χτίζουμε μια νεανική ομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Για την πρόσκληση- πρόκληση που δέχτηκε η ομάδα μπάσκετ του «Ηράκλειο» για συμμετοχή στην Α2 κατηγορία, αντικαθιστώντας τον Πανελλήνιο, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, ο τεχνικός της Βασίλης Ράλλης κάνοντας λόγο για το χτίσιμο μιας νεανικής ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Ράλλης:

Για την απρόσμενη άνοδο στην Β' εθνική: «Για εμάς δεν ήταν πολύ απρόσμενη. Το περιμέναμε αλλά όχι με το που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα. Μετά την απόφαση της ΑΕΚ να κατέβει στη Β' εθνική ήταν αναμενόμενο. Αυτή είναι η δεύτερη άνοδος μας που γίνεται τέτοια εποχή. Η πρώτη ήταν μέσω των μπαράζ στη Γ' εθνική και τώρα καταλαμβάνοντας μία θέση στο περσινό πρωτάθλημα που οδήγησε τελικά στην άνοδο. Η ομάδα μετράει τρεις ανόδους σε τέσσερα χρόνια οπότε τώρα στην Α2 θέλουμε να φτιάξουμε τα πλάνα μας, να δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο κι από εκεί και πέρα ο στόχος θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Γενικά έχουμε παιδιά στις ακαδημίες που αξίζουν την προσοχή μας και πρέπει να δουλέψουμε πάνω τους».

Για το σχεδιασμό που έγινε και τα πράγματα που αλλάζουν πλέον: «Ο σχεδιασμός που έγινε είχε ως στόχο να προωθήσουμε κάποια παιδιά στην πρώτη ομάδα ειδικά αν αγωνιζόμασταν στη Β' εθνική. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι από την προηγούμενη βδομάδα κιόλας ξεκινήσαμε να χτίσουμε τη νέα ομάδα. Θα δούμε τι μας λείπει και ποιες προσθήκες πρέπει να γίνουν σύμφωνα πάντα με τις οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν. Στόχος είναι να δουλέψουμε σκληρά και να βοηθήσουμε τα παιδιά που έρχονται από κάτω. Θέλουμε να έχουμε μία νεανική ομάδα που θα ευχαριστιέται το μπάσκετ και την κατηγορία. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βγει ο στόχος μας».

Για τις μεταγραφές που έγιναν και αυτές που απομένουν μετά τα νέα δεδομένα: «Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση. Έχουμε τέσσερις παίκτες από πέρσι και δύο υποψήφιες μεταγραφές που προπονούνται μαζί μας. Χρειαζόμαστε από ένα παίκτη στη θέση του σέντερ και του γκαρντ κι από εκεί και πέρα εξαρτάται αν θα πάρουμε ακόμα ένα ακόμα ψηλό. Πρώτος στόχος δεν είναι να έχουμε χρήματα και μπάτζετ αλλά να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που αποδείχτηκε ότι το μπάτζετ δεν κάνει την ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News