default-image

Είπαν «ναι» στο Ηράκλειο για Α2!

Μπάσκετ
Είπαν «ναι» στο Ηράκλειο για Α2!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποδεκτή έγινε από τη διοίκηση του «Ηράκλειο» η πρόσκληση της ΕΟΚ να καλύψει τη θέση του Πανελληνίου και ν' αγωνιστεί η ομάδα την προσεχή περίοδο στην Α2 κατηγορία μπάσκετ! Έτσι, οριστικά το κρητικό μπάσκετ θα έχει φέτος δύο ομάδες στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όπου αγωνίζεται και ο ΟΦΗ.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Μπάσκετ του «Ηράκλειο» το κλίμα ήταν εκ των προτέρων θετικό και άμεσα έγινε θετική εισήγηση προς τον πρόεδρο του ΟΑΑΗ Παντελή Ρυακιωτάκη. Όπως και ο ίδιος είπε στα μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ, σήμερα το πρωί θα σταλεί από το «Ηράκλειο» το σχετικό έγγραφο στην ΕΟΚ για τη συμμετοχή στην Α2.

Μάλιστα, έχει ξεκινήσει και ο σχεδιασμός με τα νέα δεδομένα, και η ομάδα θα ενισχυθεί με 4-5 αθλητές που θα μπορούν να σηκώσουν το βάρος της νέας κατηγορίας.

Το παλεύει ο Πανελλήνιος

Από κει και πέρα μπορεί η Ομοσπονδία αρνήθηκε στον Πανελλήνιο να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 και ενώ αρχικά τα πάντα έδειχναν ότι το ιστορικό σωματείο θα καταλήξει στην ΕΣΚΑ, τελικά ίσως δεν είναι αυτή η κατάληξη, αφού γίνονται προσπάθειες για την Β’ Εθνική.

Μετά την απόφαση της ομοσπονδίας να αρνηθεί στον Πανελλήνιο να πάρει μέρος στην Α2, τα πάντα έδειχναν ότι η ομάδα της Κυψέλης είτε θα αγωνιστεί στην ΕΣΚΑ, είτε για ακόμα μια χρονιά θα μείνει εκτός πρωταθλημάτων.

Οι άνθρωποι των «Ολυμπιονικών» όμως κάνουν προσπάθειες να δηλώσουν την ομάδα στη Β’ Εθνική και φέρεται να έστειλαν επιστολή με το συγκεκριμένο αίτημα στην ΕΟΚ. Τα πάντα τα «τρέχει» ο Ερασιτέχνης αλλά τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, καθώς ακόμα και αν γίνει δεκτό το αίτημα του Πανελληνίου για τη Β’ Εθνική, δεν υπάρχει αυτή την στιγμή τίποτα στην Κυψέλη από ρόστερ και τεχνικό επιτελείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News