default-image

Έτοιμος να ανακοινώσει τρεις ο ΟΦΗ

Μπάσκετ
Έτοιμος να ανακοινώσει τρεις ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δεκαπενταύγουστος τελείωσε και στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ πιάνουν και πάλι δουλειά με σκοπό να ολοκληρώσουν άμεσα κάποιες μεταγραφές.

 Ήδη τρεις παίκτες φαίνεται να έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στους «ασπρόμαυρους» και το μόνο που μένει είναι να βάλουν την υπογραφή τους στο συμβόλαιό τους.

Ο ένας εξ αυτών είναι ο Βασίλης Κιτσούλης, όπως ήδη έχουμε γράψει, ενώ πληροφορίες θέλουν και τον θηριώδη (2,12 μ.) σέντερ Σάβο Τζιγκάνοβιτς να έχει πει το ΟΚ στους ανθρώπους του ΟΦΗ.

 Ο 37χρονος Μαυροβούνιος έχει τεράστια εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο Μαρούσι, τον Ίκαρο, τα Τρίκαλα και βέβαια τον Ολυμπιακό, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύπρο με τα χρώματα της ΕΘΑ, με την οποία κατέκτησε και το κυπριακό πρωτάθλημα. Σίγουρα πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο παίκτη που μπορεί να γεμίσει τη ρακέτα της ομάδας και να βοηθήσει παρά την ηλικία του.

Δεν αποκλείεται ο τρίτος παίκτης να είναι ο Νίκος Κατσαρές, με τον οποίο έχει συζητήσει ο Φώτης Τακιανός από κοντά στη Θεσσαλονίκη.

Από εκεί και πέρα ενδεχομένως το Σάββατο να κλείσει και το θέμα παραμονής του Κώστα Μπαλάφα, καθώς αναμένεται να έχει συνάντηση μαζί του ο Μάνος Ξημέρης. Από Δευτέρα θα έρθει στην Κρήτη και ο Φώτης Τακιανός για να μπει στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός της ομάδας και όλα να είναι έτοιμα στις 27 Αυγούστου, οπότε και έχει προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας.

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

Εντωμεταξύ, τις επόμενες ημέρες θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μπάσκετ. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του ΟΦΗ τύπωσαν 500 εισιτήρια αξίας 50 ευρώ, τα οποία θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλοι της ομάδας.

Στον ΟΦΗ ευελπιστούν ότι το ενδιαφέρον του κόσμου θα είναι μεγαλύτερο τη νέα σεζόν και περιμένουν να δουν μεγάλη ανταπόκριση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News