default-image

Με 14μελή Επιτροπή στην Α2 ο ΟΦΗ

Μπάσκετ
Με 14μελή Επιτροπή στην Α2 ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημιουργία μίας επιτροπής η οποία θα είναι αυτόνομη και υπεύθυνη για την ομάδα μπάσκετ των ανδρών κατέληξαν ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» το απόγευμα.

Η επιτροπή αποτελείται από 14 άτομα, ενώ υπάρχει το περιθώριο να διευρυνθεί. Αυτή τη στιγμή συνεδριάζει προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες λειτουργίας της.

Η ομάδα θα πάρει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2 και η Επιτροπή θα έχει την ευθύνη να καθορίσει το μπάτζετ και άρα τους στόχους της τη νέα σεζόν.

Μάλιστα θα συνεδριάσει εκ νέου αύριο στις 19:30 προκειμένου να μοιραστούν οι ρόλοι, να καταρτιστεί το μπάτζετ, να προσδιοριστεί ο στόχος και από εκεί και μετά να αποφασιτεί τι θα γίνει και με το θέμα του προπονητή.

Την επιτροπή αποτελούν οι Χρήστος Μιχαλόπουλος, Μάνος Ξημέρης, Μάνος Σφακιανάκης, Μάνθος Σταθάκης, Σταύρος Λυριτζάκης, Ταξιάρχης Χωραΐτης, Διαμαντής Κονδαρός, Νίκος Ζήσιος, Γιάννης Χαλκιαδάκης, Σταύρος Κουνενός, Νίκος Μαρής, Κώστας Παντατοσάκης, Νίκος Καφετζάκης και Συμεών Καμπακάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News