default-image

Κρίνεται στις 7μ.μ. το μέλλον του μπασκετικού ΟΦΗ

Μπάσκετ
Κρίνεται στις 7μ.μ. το μέλλον του μπασκετικού ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μέλλον της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ κρίνεται σε λίγες ώρας καθώς στις 7 μ.μ. έχει προγραμματιστεί η συνάντηση στα γραφεία του Ερασιτέχνη μεταξύ των διοικούντων και όλων όσων έχουν βοηθήσει άμεσα ή έμμεσα την ομάδα μπάσκετ από το 1938 μέχρι και σήμερα.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή και σκοπό έχει να συγκεντρώσει όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους, οι οποίοι νοιάζονται για το σύλλογο και θέλουν να βοηθήσουν προκειμένου η ομάδα μπάσκετ να κατέβει δυνατή τη νέα σεζόν στον πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Σήμερα εξάλλου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεως συμμετοχής στις Εθνικές κατηγορίες που έγκεινται στη δικαιοδοσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, με τον ΟΦΗ πάντως να στέλνει κανονικά τη συμμετοχή του.

Πρόθεση της οικογένειας Ξημέρη είναι η ομάδα να πάρει μέρος στην Α2 και γι' αυτό θα δηλώσει συμμετοχή άσχετα με το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης. Έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο, ότι δεν είναι δυνατό να σηκώσει εξολοκλήρου το οικονομικό βάρος και τη νέα σεζόν και ζητά τη στήριξη όλων όσων επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν. Εφόσον δεν υπάρξει ανταπόκριση στη σημερινή συνάντηση, κανείς δεν ξέρει ποιο μπορεί να είναι το μέλλον της ομάδας.

Στην έσχατη περίπτωση οι «ασπρόμαυροι» θα αποσυρθούν από το πρωτάθλημα ή θα κατέβουν με έφηβους και παίδες στη σύνθεσή τους. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, θα ήταν κρίμα για την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα και την ιστορία του ΟΦΗ.

Το μεγάλο ζητούμενο, λοιπόν, πλέον είναι ποιοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα που τους έχει γίνει και κατά πόσο είναι σε θέση να στηρίξουν οικονομικά την ανδρική ομάδα μπάσκετ ώστε να δημιουργήσει ένα μπάτζετ ικανό να τη διατηρήσει σε ανταγωνιστικό επίπεδο στην Α2 κατηγορία.

Παρόντες οι φίλαθλοι

Το «παρών» στη σημερινή συνάντηση θα δώσουν και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, όπως έκαναν γνωστό με ανακοίνωσή τους, η οποία αναφέρει: «Ο κόσμος του ΟΦΗ στα δύσκολα ποτέ δεν έκανε πίσω. Έτσι και τώρα, βλέποντας τις δυσκολίες που περνάει το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ και ανταποκρινόμενος στην ειλικρινή πρόσκληση για εξεύρεση μιας υγιούς λύσης, καλούμε με τη σειρά μας τους μπασκετικούς φορείς του τόπου μας να δώσουν και αυτοί το "παρών" τους αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου (σ.σ. σήμερα), στις 7 μ.μ., στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Η πόλη μας αξίζει να έχει ομάδες στην μεγαλύτερη κατηγορία σε όλα τα αθλήματα. Ας βοηθήσουμε όλοι...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News