Μπάσκετ Α2

Ανοικτή πρόσκληση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Ανοικτή πρόσκληση για διάλογο σε όλους όσους από το 1983 μέχρι και σήμερα βοήθησαν έμμεσα ή άμεσα το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ κάνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ο οποίος ακόμα αναζητά τις λύσεις για να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η συνάντηση θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 25/7 στις 7μ.μ. στα γραφεία του Ερασιτέχνη. Αναλυτικά, η ανακοίνωση-πρόσκληση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κάνει ανοικτή πρόσκληση για διάλογο σε όλους όσους βοήθησαν το Τμήμα Μπάσκετ άμεσα ή έμμεσα από το 1983 (από εποχής Διοίκησης του αείμνηστου Λευτέρη Λυγερού) έως και σήμερα.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή και απευθύνεται σε φίλους του Μπάσκετ, πρώην παράγοντες που το υπηρέτησαν, πρώην Γενικός Αρχηγούς του Σωματείου, πρώην Μπασκετμπολίστες, πρώην προπονητές, πρώην Προέδρους Επιτροπών Μπάσκετ, πρώην Μέλη Επιτροπών Μπάσκετ, πρώην Διαιτητές και γενικά φίλους και μέλη του Σωματείου που για διαφόρους λόγους έχουν αποστασιοποιηθεί.

Η συζήτηση θα είναι ανοικτή και θα αφορά το παρόν και το μέλλον του Μπάσκετ, όπου σήμερα μετά από πολλά χρόνια η ομάδα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

Στην σύσκεψη αυτή θα πρέπει να αρθούν τυχόν παρεξηγήσεις, να αποκατασταθούν τυχόν αδικίες και μέσα από εποικοδομητικό διάλογο να ληφθούν σωστές αποφάσεις για το καλό του Μπάσκετ αλλά και γενικά του Σωματείου.

Δεν στέλνουμε ατομικές προσκλήσεις γιατί πιθανόν να ξεχαστεί κάποιος.

Επαναλαμβάνουμε ότι η πρόσκληση είναι ειλικρινής και ανοικτή.

Δεν αποκλείουμε κανένα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Ισαύρων 93 γήπεδο ΟΦΗ, στις 25/7/2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00».

Σχόλια