Μπάσκετ Α2

Συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η χθεσινή προγραμματισμένη συνάντηση των παραγόντων του μπάσκετ στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ που σκοπό είχε τη βοήθεια του  ΟΦΗ προκειμένου αυτός να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Τους «ασπρόμαυρους» εκπροσώπησαν οι Μάνος Ξημέρης και Μάνος Σφακιανάκης, την ΕΚΑΣΚ ο Μπάμπης Μαρκάκης και δύο ακόμη μέλη, ενώ από παράγοντες μόνο ο Δημήτρης Περυσινάκης έδωσε το παρών, ενώ στα γραφεί της Ένωσης βρέθηκαν και οι Νίκος Τούλης και τον Αντώνης Πινακουλάκης. Ο κ. Περυσινάκης τόνισε ότι θα περιμένει τις εξελίξεις στις τάξεις του «Ηράκλειο» προκειμένου να αποφασίσει τι θα πράξει και κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτονται και οι παράγοντες που είχαν δώσει το παρών στην πρώτη συνάντηση, αλλά όχι και στη χθεσινή.

Ο Μάνος Ξημέρης είναι διατεθειμένος να περιμένει μερικές ημέρες, αλλά εάν μέχρι της 20 Ιουλίου δεν ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα ο ίδιος θα αναλάβει τα χρέη και θα παραιτηθεί από έφορος του μπάσκετ. Από εκεί και μετά το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας. Έντονη είναι, ωστόσο, η δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ηρακλειώτικης ομάδας για την έλλειψη ενδιαφέροντος από τους ομιλίτες…  

Σχόλια