default-image

Μένουν Λιανός και Πετράκης, κοντά σε δύο το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Μένουν Λιανός και Πετράκης, κοντά σε δύο το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλείου, η οποία αναμένεται πιο νεανική τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Β' Εθνική, αλλά με στυλοβάτες κάποιους έμπειρους αθλητές.

Ο Αλέξης Πετράκης και ο Γιάννης Λιανός έχουν ήδη συμφωνήσει να παραμείνουν στην ομάδα, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και ο Κώστας Πάλλης, ο οποίος έχει ρόλο και ως προπονητής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

Επιθυμία του Γιώργου Μακράκη είναι να μείνει και ο Μύρων Παπαδάκης, με τον οποίο υπήρξε μια συνάντηση χθες και πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον και του έμπειρου γκαρντ. Από το περυσινό ρόστερ δεν αναμένεται να υπάρξει άλλη ανανέωση, κι έτσι αναζητούνται οι παίκτες που θα πλαισιώσουν τους παραπάνω. Θεωρείται δεδομένο ότι θα προωθηθούν κάποια παιδιά από την εφηβική ομάδα, ενώ επιστρέφουν οι Πρωτογεράκης και Καλαντζής.

Οι άνθρωποι της ομάδας από εκεί και πέρα αναζητούν τους παίκτες που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός φόργουορντ και ενός ψηλού, και πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News