default-image

Μονόδρομος η νίκη για το Ηράκλειο σήμερα (16:00) με Ψυχικό

Μπάσκετ
Μονόδρομος η νίκη για το Ηράκλειο σήμερα (16:00) με Ψυχικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα περιθώρια να έχουν στενέψει επικίνδυνα, το Ηράκλειο υποδέχεται σήμερα στις 16:00, στο κλειστό στα Δύο Αοράκια, το Ψυχικό, στοχεύοντας στη νίκη που θα του δώσει βαθμολογικές ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι "κυανόλευκοι" προετοιμάστηκαν χωρίς προβλήματα μετά από καιρό, καθώς και ο Πρόδρομος Τσερκιτσόγλου δήλωσε παρών (μοναδικός απών είναι ο Πάνου, που αποχώρησε από την ομάδα) και δείχνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Βισκαδουράκη, «πάμε προετοιμασμένοι και σε καλή κατάσταση σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα δουλεμένη που εμφανίζεται πολύ καλή απέναντι σε συλλόγους με τη δική μας δυναμικότητα. Σίγουρα θα παίξει ρόλο και η έδρα. Θεωρώ ότι, εάν είμαστε καλοί κυρίως στην άμυνα, θα έχουμε πιθανότητες για τη νίκη». Ο προπονητής του Ηρακλείου δεν παρέλειψε να καλέσει και τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι.

Διαιτητές θα είναι οι κ. Αναστόπουλος Αντ., Καλογερόπουλος Λ., Σιμητόπουλος και κομισάριος ο κ. Γ. Ναλετάκης.

Την 21η αγωνιστική της Α2 συμπληρώνουν τα παιχνίδια Αίολος Αστακού-Γ.Σ. Λαρισαίων, Μαχητές-Δούκας, ΑΕΛ-Εθνικός, Ηρακλής-Πανιώνιος, Καβάλα-Παγκράτι, Φάρος-Αρκαδικός και Αμύντας-Χολαργός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News