Στους τελικούς της Basket League o Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Στους τελικούς της Basket League o Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε στον 5ο ημιτελικό το Περιστέρι με 81-67 στο ΟΑΚΑ

Το Περιστέρι έβαλε πολύ δύσκολα στον Παναθηναϊκό, κερδίζοντάς τον δύο φορές στην έδρα του αλλά οι «πράσινοι» έδειξαν παίζοντας στο ΟΑΚΑ σοβαρότητα και πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς της Basket League όπου περιμένει ο Ολυμπιακός με το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν ότι μπορούσαν να φύγουν με τη πρόκριση, «καθαρίζοντας» με την υπόθεση της πρόκρισης στην 3η περίοδο και επικρατώντας με 81-67.

Με επιμέρους σκορ 23-9 σε αυτό το διάστημα και τον Δημήτρη Αγραβάνη να πετυχαίνει 13 πόντους σε αυτό το διάστημα, το «τριφύλλι» καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το ματς και «τσέκαρε» τα εισιτήρια για τους φετινούς τελικούς της Basket League.

Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μιας και ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας από την κανονική περίοδο. Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο «μονομάχων» θα διεξαχθεί την Κυριακή (04/06) στις 21:00 στο ΣΕΦ, με τους φίλους του Ολυμπιακού να αναμένεται φυσικά να δώσουν δυναμικό παρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News